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J-GLOBAL ID:200901029759667588
Update date: Feb. 14, 2006
HANG GUO
ゴウ ハン | HANG GUO
Affiliation and department:
旧所属 東京農工大学 大学院連合農学研究科 生物工学専攻
About 旧所属 東京農工大学 大学院連合農学研究科 生物工学専攻
Search "旧所属 東京農工大学 大学院連合農学研究科 生物工学専攻"
Job title:
大学院生
Research field (1):
Molecular biochemistry
Research keywords (2):
機能性食品
, Functional food
Research theme for competitive and other funds (2):
2000 - 2005 ローヤルゼリーの生理機能に関する研究
2000 - 2005 Physiologocal studies of Royal Jelly
Education (1):
- 1997 Tian Jin Medical University (China) The Medical School Internal Medicine
Professional career (1):
Master (Biotechnology) (University of Tsukuba)
Committee career (2):
日本食品科学工学会 会員
Journal of The Japanese Society for food science and technology Member
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会
, Journal of The Japanese Society for food science and technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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