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J-GLOBAL ID:200901030652539712   Update date: Dec. 19, 2002

Kudo Tetsuzo

クドウ テツゾウ | Kudo Tetsuzo
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (3): 醸造 ,  微生物 ,  発酵
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2001 - 2003 しょうちゅうこうじ菌のリパーゼ生産
  • 有用微生物の分離応用に関する研究
MISC (2):
Books (1):
  • 清酒酵母の研究('80年代の研究)(共著)
    清酒酵母研究会 1992
Works (2):
  • 高温発酵性酵母の利用、しょうちゅう粕のコンポスト化技術の開発
    1989 - 1998
  • 高温発酵性酵母の利用、しょうちゅう粕のコンポスト化技術の開発
    1989 - 1998
Education (1):
  • - 1976 Kyushu University School of Agriculture
Professional career (1):
  • 農学博士 (九州大学)
Work history (1):
  • 1976 - 2002 Miyazaki Food Development Center
Awards (1):
  • 2000 - 日本醸造学会技術賞
Association Membership(s) (4):
化学工学会 ,  醸造学会 ,  生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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