Rchr
J-GLOBAL ID:200901030652539712
Update date: Dec. 19, 2002
Kudo Tetsuzo
クドウ テツゾウ | Kudo Tetsuzo
Affiliation and department:
Research field (1):
Applied biochemistry
Research keywords (3):
醸造
, 微生物
, 発酵
Research theme for competitive and other funds (2):
- 2001 - 2003 しょうちゅうこうじ菌のリパーゼ生産
- 有用微生物の分離応用に関する研究
MISC (2):
Books (1):
-
清酒酵母の研究('80年代の研究)(共著)
清酒酵母研究会 1992
Works (2):
-
高温発酵性酵母の利用、しょうちゅう粕のコンポスト化技術の開発
1989 - 1998
-
高温発酵性酵母の利用、しょうちゅう粕のコンポスト化技術の開発
1989 - 1998
Education (1):
- - 1976 Kyushu University School of Agriculture
Professional career (1):
Work history (1):
- 1976 - 2002 Miyazaki Food Development Center
Awards (1):
Association Membership(s) (4):
化学工学会
, 醸造学会
, 生物工学会
, 日本農芸化学会
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