Rchr
J-GLOBAL ID:200901031110776021   Update date: Aug. 27, 2022

Tsutsui Kyoko

ツツイ キョウコ | Tsutsui Kyoko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 調理科学
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 1999 - エゴマ油脂の脂肪酸のn-6/n-3比率とその調理・加工変化
MISC (5):
  • Qualities of tomato cultivated with reduced chemical fertilizers and restricted pesticides II. 2004. 35. 35. 151-157
  • Qualities of tomato cultivated with reduced chemical fertilizers and restricted pesticides I. 2004. 35. 35. 143-150
  • ハンバーガー類のn-6系とn-3系多価不飽和脂肪酸の含有量比について. 椙山女学園大学研究論集(自然科学篇). 2002. (33), 109-116
  • エゴマ豆腐の酸化安定性と嗜好性について. 椙山女学園大学研究論集(自然科学篇). 2001. (32), 23-30
  • シソ油を用いた食品の酸化とその予防I. 椙山女学園大学研究論集(自然科学篇). 2000. (31), 37-46
Professional career (1):
  • 修士(生活科学) (椙山女学園大学)
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page