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J-GLOBAL ID:200901031122712975   Update date: Jan. 25, 2011

Tanaka Eiko

タナカ エイコ | Tanaka Eiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Dietary Science
MISC (18):
  • 食生活論(第2版)食の機能と食事観(共著). 朝倉書店. 2000
  • 改訂 新現代の調理. 建帛社. 1997
  • 元禄鸚鵡篭中記における婚礼の献立. 名古屋女子文化短期大学研究紀要. 1996. 22, 127-137
  • Menu of Marriage Ceremony at the Genroku Period Shown in "Oumurouchuki". 1996. 22, 127-137
  • 中国における羊肉食文化と調理法の検討. 1995
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Books (4):
  • 新版現代の調理(共著)
    建帛社 2002
  • テーブルコーディネート(共著)
    愛智出版 1999
  • 調理素材事典(共著)
    愛智出版 1995
  • 調理のための食品学辞典(共著)
    朝倉書店 1994
Works (2):
  • 中国における年羔の食文化と調理法の検討
    1995 -
  • Review of the food culture of Nengao and its cooking in the China
    1995 -
Education (1):
  • - 1971 山田家政短期大学 家政科食物専攻
Association Membership(s) (2):
日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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