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J-GLOBAL ID:200901032262718392   Update date: Sep. 28, 2022

Toyama Keiko

トヤマ ケイコ | Toyama Keiko
Affiliation and department:
Research keywords  (2): 食環境 ,  Eating Environment
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2003 - 2006 近世の八丈島における食文化に影響を及ぼした食材・食品の移入についての一考察
  • 2003 - 2006 A study in the introduction of foods and their ingredients which influenced the development of the gastronomic culture in the modern era of HACHIJO Island
  • 1998 - 2003 「八丈筆記」による八丈島の食生活の考察-植物性食品について-
  • 1998 - 2003 A Research on the Dietary Habits in Hachijojima : Seasonings in Hachijo-Hikki
  • 1998 - 2003 A Research on the Dietary Habits in Hachijojima : Vegetable Foods in Hachijo-Hikki
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MISC (71):
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Books (7):
  • くらしの中の治療食(改訂)
    学文社(株) 2000
  • 栄養学(改訂)
    学文社(株) 2000
  • 栄養学概論(「共著」、改訂)
    建帛社(株) 2000
  • A Research on the Dietary Habits in Hachijojima : Seasonings in Hachijo - Hikki
    Kobe women's University Seto junior college Okayama Japan. 2000
  • 栄養学概論 「(共著)」
    建帛社(株) 1997
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Works (2):
  • プディングの加熱条件
    1995 -
  • Experiments on the Optimum Temperature of Custards
    1995 -
Education (4):
  • - 1999 - ホリスティク・ニュートリーション ホリスティク・ニュートリーション
  • - 1999 American Holistic College of Nutrition Holistic Nutrition Holistic Nutrition
  • - 1977 Tokyo University of Agriculture
  • - 1977 Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture
Professional career (4):
  • (BLANK) (Tokyo University of Agriculture)
  • Doctor of philosthy (American Holistic College of Nutrition)
  • (BLANK) (Kyoto Women's University)
  • Mastor of Science (American Holistic College of Nutrition)
Awards (1):
  • 1985 - 日本栄養改善学会賞
Association Membership(s) (4):
食生活研究所 ,  日本食生活学会 ,  日本生活学会 ,  日本栄養改善学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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