Research theme for competitive and other funds (9):
2021 - 2023 メヒカリを用いた商品開発と機能性の研究
2021 - 2022 鎌倉野菜の彩りカレー開発研究
2021 - 2022 ナッツを用いた発酵食品の開発及び機能分析
2019 - 2022 “IoP (Internet of Plants)”が導く「Next 次世代型施設園芸」への進化
2021 - 2021 第9回日本食育学会学術大会シンポジウム(公開講座)
2020 - 2021 ホヤの加工食品に関する研究
2019 - 2019 IFT(Institute of Food Technologists)ジャパンセクション2019公式ツアーアメリカ食品産業最新研究研修
2018 - 2019 鎌倉地域資源しらすを活用したブランド商品の開発
未利用資源を用いた新規食品の開発
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Papers (57):
TANIGUCHI YAMADA Akiko. Research on Effective Utilization of Underutilized and Unused Resources as Food Ingredients. Journal of the Japan Association of Food Preservation Scientists. 2024. 50. 1. 35-45
Akiko YAMADA TANIGUCHI, Machiko KAZAMI, Haruko NOGUCHI. Elucidation of Food Functionality of Farmed Sargassum Horneri (Akamoku) and Its Role as a Global Warming Countermeasure. Advances in Agriculture, Horticulture and Entomology. 2023. 2023. 01. 1-4