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J-GLOBAL ID:200901032400602805   Update date: Sep. 27, 2022

Katayama Tetsuyuki

カタヤマ テツユキ | Katayama Tetsuyuki
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Culture
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 2001 - 抗栄養素因子(シュウ酸,レクチン,フィチン酸)に関する食物栄養学的研究
  • 2001 - Food and Nutritional study on nti-nutrients (oxalic acid, lectin, phytic acid).
  • 1999 - 米糠成分に関する食物栄養学的研究
  • 1999 - Food and Nutritional study on the component in rice brawn
  • 1991 - ビタミン様物質(ミオイノシトール,リポ酸)に関する栄養学的研究
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MISC (65):
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Books (3):
  • 精神保健
    北大路書房 2003
  • 家庭・技術科重要用語300の基礎知識
    明治図書 2000
  • 人間生活学:生活における共生の理念と実践
    北大路書房 1998
Works (1):
  • 米の生理活性成分に関する研究 築野食品工業株式会社
    2000 -
Education (2):
  • - 1990 Hiroshima University
  • - 1990 Hiroshima University Graduate School, Division of Biophere Sciences
Professional career (1):
  • 学術博士 (Hiroshima University)
Work history (3):
  • 1991 - 2001 文部教官広島大学助手教育学部
  • 2001 - - 文部科学教官広島大学助教授大学院教育学研究科
  • 1990 - 1991 三菱製紙株式会社筑波研究所研究員
Awards (1):
  • 2003 - 日本家政学会中国・四国支部賞
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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