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J-GLOBAL ID:200901032434218338
Update date: Aug. 26, 2022
Eshima Ayuko
エシマ アユコ | Eshima Ayuko
Affiliation and department:
Job title:
Others(describe your title)
Homepage URL (1):
http://farc.pref.fukuoka.jp/organization/ryutsu/index.html
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (3):
機能性成分
, 鮮度保持
, Food science
Research theme for competitive and other funds (1):
Papers (5):
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江嶋亜祐子, 池田浩暢, 馬場紀子. 甘ガキを原料とした二段階乾燥法による干し柿の製造方法. 福岡県農林業総合試験場研究報告. 2017. 3. 52-57
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江嶋亜祐子, 法村奈保子, 馬場紀子, 塚﨑守啓. フジコナカイガラムシ殺虫を目的とした高濃度炭酸ガス処理がカキ果実の品質に及ぼす影響. 福岡県農林業総合試験場研究報告. 2016. 2. 52-57
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和田卓也, 江嶋亜祐子, 平田千春, 坪根正雄, 井上敬, 尾形武文. Single-Nucleotide Polymorphism for Differentiating between the Rice Cultivars of Fukuoka Prefecture and Major Cultivars of Japan. Bull. Fukuoka Agric. Res. Cent. 2012. 31. 1-7
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江嶋亜祐子, 馬場紀子, 大石高也, 折野太陽. 宙吊り型イチゴ用出荷容器の開発. 福岡県農業総合試験場研究報告. 2012. 31. 32-35
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江嶋亜祐子, 和田卓也, 坪根正雄, 尾形武文. 米の品種判別のためのSSRマーカーの選抜と効率的な品種識別システムの構築. 福岡県農業総合試験場研究報告. 2007. 26. 19-23
MISC (2):
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The Effects of Storing Period before Ripening and Storing Temperature after Ripening on the Flesh Color of Kiwifruit 'Amawi'. 2021. 7. 40-45
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WADA Takuya, ESHIMA Ayuko, TSUBONE Masao, OGATA Takefumi. Rice variety discrimination method using SSR markers and studies on an easy and effective method of DNA extraction. 2007. 73. 9-11
Professional career (2):
- (BLANK) (Kumamoto University)
- Master(science) (Kumamoto University)
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