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J-GLOBAL ID:200901032598605472   Update date: Jan. 17, 2024

Akaishi Noriko

Akaishi Noriko
Affiliation and department:
Job title: Graduate student(doctorate program)
Other affiliations (1):
  • Tokyo Kasei University  Faculty of Home Economics, Department of Food and Nutrition, Science of Cookery   Graduate student(doctorate program)
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 調理科学 ,  Cookery science
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2003 - 加熱調理における食材の相変化について
  • 調理条件がスペルト小麦パンの調理性と機能性に及ぼす影響
  • Effects of cooking condition on physical properties and antioxidative activity of spelt wheat breads
MISC (12):
Lectures and oral presentations  (18):
  • エコ・クッキング教育による行動項目別CO2削減効果
    (日本調理科学会平成20年度大会 2008)
  • 砂糖の種類及び加熱操作がスペルト小麦パンの物性と抗酸化性に及ぼす影響
    (日本調理科学会平成20年度大会 2008)
  • The reductive effect of “Eco-Cooking” practices on CO2 emissions
    (21thIFHE(第21回国際家政学会) 2008)
  • 調理の過程での行動項目別に検討したCO2削減効果
    (日本家政学会平成20年度大会 2008)
  • 日本で製粉されたスペルト小麦で調製したベーグルパンの力学特性と調理性の検討
    (日本家政学会平成20年度大会 2008)
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Education (2):
  • - 2003 Tokyo Kasei University Graduate Course Faculty of Home Economics
  • - 2001 Tokyo Kasei University Faculty of Home Economics Department of Food and Nutrition
Professional career (2):
  • 修士(家政学) (東京家政大学)
  • 博士(学術) (東京家政大学)
Work history (2):
  • 2007 - 2008 Tokyo Kasei University
  • 2003 - 2007 Tokyo Kasei University
Association Membership(s) (5):
日本家庭科教育学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食生活学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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