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J-GLOBAL ID:200901032682738178   Update date: Aug. 04, 2022

Hoyano Michiko

ホヤノ ミチコ | Hoyano Michiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 老人の食事にかかわる関心度と現状
  • Degree of Interest in Meals and Present Condition of Aged People
MISC (28):
  • 短大女子学生のダイエット志向と料理のエネルギー見積もり. 淑徳短期大学研究紀要. 1999. 38. 43-52
  • Desire for Dieting and Estimation of Food Calories of Junior College Girl students. Shukutoku Juior College Bulletin. 1999. 38. 43-52
  • 電子レンジ加熱によるほうれん草中の遊離型シュウ酸含量について. 淑徳短期大学研究紀要. 1998. 37. 15-22
  • Content of Free Oxalic Acid in Spinach Heated with Microwave Oven. Shukutoku Junior College Bulletin. 1998. 37. 15-22
  • 市販ほうれん草の遊離型シュウ酸含量について-土耕と水耕栽培法の比較およびゆで処理後の変化-. 淑徳短期大学研究紀要. 1997. 36. 1-7
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Books (2):
  • 栄養学各論
    (株)南山堂 1988
  • 栄養学各論
    樹村房 1986
Works (1):
  • 高齢者の食事にかかわる関心度と現状
    1991 -
Association Membership(s) (4):
Asian Regional Association for Home Economics ,  日本栄養改善学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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