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J-GLOBAL ID:200901032960410189   Update date: Aug. 20, 2009

Hondo Masaaki

ホンドウ マサアキ | Hondo Masaaki
Affiliation and department:
Job title: Director
Homepage URL  (1): http://www.foodhokkaido.gr.jp/
MISC (5):
Patents (1):
  • 甘味飲料
Works (9):
  • 近赤外を利用した調味料の非破壊分析に関する試験研究
    1997 - 1998
  • 北海道産味噌の色調に関する試験研究
    1995 - 1996
  • 近赤外法を利用した食品成分の新規解析法の開発
    1995 - 1996
  • ライ麦を麹原料に用いた新規味噌の開発
    1995 - 1996
  • 新規根菜ヤーコンを用いた糖質甘味素材の開発
    1992 - 1996
more...
Education (1):
  • - 1973 Hokkaido University Faculty of Agriculture Agriculture
Professional career (1):
  • - (Rakuno Gakuen University)
Association Membership(s) (6):
日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience ,  Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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