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J-GLOBAL ID:200901033184378640   Update date: Jan. 16, 2006

Sugiura Hiroko

スギウラ ヒロコ | Sugiura Hiroko
Affiliation and department:
Research keywords  (2): 調理学 ,  Cooking
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 地域の食生活文化について
  • On Dietary Life in a Local Society
MISC (16):
  • 「宗内人別改」にみられる饗応献立について(その2)-刈谷町庄屋留帳より-. 愛知学泉大学研究論集35. 2000. 35. 125
  • On the Menue of the Banque for the Official Inspecters of the Registers of Local Buddhist Sects (Part 2)-From Kariyachou Shouya Tomechou-. Studies, Aichi Gakusen University 35. 2000. 35. 125
  • 「宗門人別改」にみられる饗応献立について(その1) -刈谷町庄屋留帳より-. 愛知学泉大学研究論集 34号. 1999. 34. 107
  • On the Menue of the Banquet for the Official Inspecters of the Registers of Local Buddhist Sects (Part 1). Studies, Aichi Gakusen University 34. 1999. 34. 107
  • 萬松寺文書にみられる「食」について. 岡崎市史研究. 1997. 17・18合併
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Books (8):
  • メニューコーディネートのための食材別料理集(共著)
    同文書院 2002
  • 新版 現代の調理 (共著)
    建帛社 2002
  • Recipes to Coordinate Menu according to Ingredients
    2002
  • 調理素材事典 (共著)
    愛智出版 1995
  • Encyclopedia of Cooking Materials
    1995
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Education (2):
  • - 1972 Jissen Women's University
  • - 1972 Jissen Women's University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (3):
日本風俗史学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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