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J-GLOBAL ID:200901034386784957   Update date: Sep. 24, 2022

Kato Isao

カトウ イサオ | Kato Isao
Affiliation and department:
Research field  (3): Landscape science ,  Environmental agriculture ,  Food sciences
Research keywords  (6): 有機酸 ,  チーズ ,  牛乳 ,  organic acids ,  cheese ,  milk
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 新しいチーズ製造法について
  • 加圧と加熱の違いによる脱脂乳の粘変変化について
  • 発酵乳及びチーズ熟成中に於ける糖及び有機酸の変化について
  • Processing procedure of new type cheese
  • Changes in viscosity of skim milk by heating and Pressing.
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MISC (32):
Books (1):
  • 基礎生化学実験
    三共出版 1992
Works (2):
  • GIS教育・研究の方向性に関する研究
    2001 -
  • 酪農における情報および物質のリサイクルシステムの開発研究
    1999 -
Professional career (2):
  • (BLANK) (Hokkaido University)
  • (BLANK) (Hokkaido University)
Association Membership(s) (4):
食品科学工学会 ,  日本酪農科学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本畜産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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