Rchr
J-GLOBAL ID:200901034892688311   Update date: Sep. 04, 2022

Tanioka Yuri

Tanioka Yuri
Papers (26):
MISC (4):
Books (4):
  • 野菜ブック
    独立行政法人 農畜産業振興機構 2019
  • Shellfish: Human Consumption, Health Implications and Conservation Concerns
    Nova Science Publishers Inc 2014
  • 食品加工実習テキスト
    建帛社 2013
  • コンパクト基礎栄養学
    朝倉書店 2013
Lectures and oral presentations  (18):
  • 培地へのビタミンB12構成成分添加が乳酸菌のコリノイド生成に及ぼす影響
    (日本ビタミン学会 平成29年度第69回大会 2017)
  • 食用藻類ノストコプシスに含まれる水溶性食物繊維の化学的特性と生体調節機能
    (日本食品科学工学会 平成27年度関東支部大会 2015)
  • エスカルゴ水煮缶詰に含まれるビタミンB12化合物の特性
    (日本ビタミン学会 平成26年度第66回大会 2014)
  • 熟成型チーズ類に含まれるビタミンB12化合物の特性
    (日本ビタミン学会 平成26年度第66回大会 2014)
  • 食用貝類に含まれるコリノイド化合物の特性
    (日本食品科学工学会 平成25年度関東支部大会(於 東京農業大学世田谷キャンパス東京) 2013)
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page