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J-GLOBAL ID:200901034970283781   Update date: Apr. 01, 2024

Suzuki Hodaka

スズキ ホダカ | Suzuki Hodaka
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (3): Food sciences ,  Laboratory animal science ,  Veterinary medicine
Papers (47):
  • 岡田由美子, 鈴木穂高, 筒浦さとみ, 西海理之, 百瀬愛佳, 野田衛. 加熱不十分な鶏肉製品に対する調理前の高圧処理による食中毒菌低減効果の検討. 日本食品微生物学会雑誌. 2024. 41. 1-8
  • Hodaka Suzuki, Amalia Widya Rizky Sahoed, Rikako Midoh, Yumiko Okada. Microbiological Assessment of Pasteurized Milk in Japan by Different Testing Methods. Journal of Food and Nutrition Research. 2023. 11. 3. 185-192
  • Atsushi Toyoda, Kina Kawakami, Yuto Amano, Hideaki Nishizawa, Shin-ichi Nakamura, Takahiro Kawase, Yuta Yoshida, Hodaka Suzuki, Takamitsu Tsukahara. Impacts of Subchronic and Mild Social Defeat Stress on Plasma Putrefactive Metabolites and Cardiovascular Structure in Male Mice. International Journal of Molecular Sciences. 2023. 24. 2. 1237-1237
  • Suzuki, H. Drastic Hypothermia after Intraperitoneal Injection of Okadaic Acid, a Diarrhetic Shellfish Poisoning Toxin, in Mice. Exp. Anim. 2021. 70. 412-418
  • Fukunaga, Y., Ogawa, T., Suzuki, H., Okada, Y., Nakazawa, T., et al. Anterior Segment Dysmorphogenesis of the Eye and Glaucoma in MG-W Gerbils. J. Toxicol. Pathol. 2021. 34. 245-249
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MISC (9):
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Books (7):
  • フレックネル実験動物の麻酔と鎮痛 第5版
    株式会社アドスリー 2023 ISBN:9784910513164
  • 米国獣医学会 動物の安楽死指針(安楽死ガイドライン):2020年版
    株式会社アドスリー 2022 ISBN:9784910513072
  • 食品衛生検査指針 微生物編 改訂第2版 2018
    公益社団法人日本食品衛生協会 2018 ISBN:9784889250985
  • 食品衛生検査指針 微生物編 2015
    公益社団法人日本食品衛生協会 2015 ISBN:9784889250725
  • Shellfish: Human Consumption, Health Implications and Conservation Concerns
    Nova Science Publishers, Inc. 2014 ISBN:9781633211957
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