Rchr
J-GLOBAL ID:200901035441198198
Update date: Nov. 23, 2005
Mizosaki Kumiko
ミゾサキ クミコ | Mizosaki Kumiko
Affiliation and department:
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
食品及び栄養
, food and nutrition
Research theme for competitive and other funds (2):
- きな粉の酸化安定性について
- Studies on Oxidative Stability of Roasted Soy-bean Powder
MISC (18):
-
油糧種子の焙煎に伴う酸化安定性の変化(その4). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 65
-
畜肉による畜肉脂質の劣化防止について(その3). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 61
-
煮熟による畜肉脂質の劣性防止について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 57
-
きな粉の酸化安定性について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 51
-
オソーブ油の酸化安定性について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 45
more...
Education (2):
- - 1999 Aichi Gakusen University School of Home Economics Department of Home Economics
- - 1999 Aichi Gakusen University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (1):
Return to Previous Page