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J-GLOBAL ID:200901035441198198   Update date: Nov. 23, 2005

Mizosaki Kumiko

ミゾサキ クミコ | Mizosaki Kumiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食品及び栄養 ,  food and nutrition
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • きな粉の酸化安定性について
  • Studies on Oxidative Stability of Roasted Soy-bean Powder
MISC (18):
  • 油糧種子の焙煎に伴う酸化安定性の変化(その4). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 65
  • 畜肉による畜肉脂質の劣化防止について(その3). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 61
  • 煮熟による畜肉脂質の劣性防止について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 57
  • きな粉の酸化安定性について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 51
  • オソーブ油の酸化安定性について(その2). 愛知学泉大学研究論集. 2000. 35. 45
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Education (2):
  • - 1999 Aichi Gakusen University School of Home Economics Department of Home Economics
  • - 1999 Aichi Gakusen University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (1):
(社)日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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