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J-GLOBAL ID:200901036612108768   Update date: Apr. 26, 2021

Kawamura Toshiya

カワムラ トシヤ | Kawamura Toshiya
Affiliation and department:
Job title: Chief Researcher
Homepage URL  (1): http://www.pref.nagasaki.jp/section/kogyo-c/
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (8): 機能性食品 ,  生化学 ,  酵素 ,  微生物 ,  Functional food ,  Enzyme ,  Microbiology ,  Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2012 - 2014 長崎乳酸菌ライブラリーを活用した加工食品の開発
  • 2009 - 2011 長崎県産物由来の植物性乳酸菌及び酵母を活用した加工食品の開発
  • 2008 - 2008 植物性乳酸菌を活用した新規発酵食品の開発
  • 2005 - 2007 バイオインフォマティクス技術による機能性成分含有清酒の開発
  • 2005 - 2007 Development of functional food(sake) by bioinformatics.
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Papers (2):
MISC (2):
  • T. Kawamura, K. Kikuno, T. Oda, and T. Muramatsu. Some Molecular and Inhibitory Specifications of a Dipeptidyl Carboxypeptidase from the Polychaete Neanthes virens Resembling Angiotensin I Converting Enzyme. Biosci. Biotechnol. Biochem
  • T. Kawamura, T. Oda, and T. Muramatsu. Purification and Characterization of a Dipeptidyl Carboxypeptidase from the Polychaete Neanthes virens Resembling Angiotensin I Converting Enzyme. Comp. Biochem. Physiol. [B]
Education (3):
  • - 2001 Nagasaki University
  • - 1988 University of the Ryukyus Graduate School of Agriculture
  • - 1986 University of the Ryukyus Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 学術博士 (長崎大学)
Work history (2):
  • 平成3年4月-現在 長崎県工業技術センター
  • 昭和63年4月-平成3年3月 太陽化学(株)総合研究所
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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