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J-GLOBAL ID:200901036990536336   Update date: Sep. 03, 2022

Shida Mariko

シダ マリコ | Shida Mariko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Molecular biology
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • デスモソーム糖蛋白質の構造と機能
  • 各種キノコ類の食物繊維
  • Structure and functions of desmosomal glycoproteins.
  • Analysis of dietary fiber in mushrooms.
MISC (18):
Books (3):
  • 新しい生化学・栄養学実験
    三共出版 2002
  • わかりやすい栄養学(共著)
    三共出版 2001
  • 多糖の分離・精製法(共著)
    学会出版センター 1987
Education (2):
  • - 1965 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1965 Tohoku University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tohoku University)
Work history (12):
  • 1986 - 1989 Yamanashi Gakuin Junior College
  • 1986 - 1989 Yamanashi Gakuin Junior College,
  • 1989 - - 山梨学院短期大学 教授
  • 1989 - - Yamanashi Gakuin Junior College,
  • 1984 - 1986 Yamanashi Gakuin Junior College
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Association Membership(s) (3):
日本食品科学工学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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