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J-GLOBAL ID:200901037208888721   Update date: Sep. 21, 2022

Kakimoto Masashi

カキモト マサシ | Kakimoto Masashi
Affiliation and department:
Job title: Director
Homepage URL  (1): http://www.hro.or.jp/list/industrial/research/food/index.html
Research field  (1): Food sciences
Works (9):
  • 光触媒機能評価システムの構築及び活用製品の開発
    2005 - 2007
  • 道産キノコ類の抗酸化性などの保健機能性に関する研究
    2005 - 2006
  • 発酵食品中の香気物質に関する研究
    2001 - 2003
  • 低温処理を応用した食品のシェルフライフの延長に関する研究
    2000 - 2002
  • 発酵食品の香気及び機能性の強化に関する研究 乳酸菌の発酵食品中のフランノン生成とその増強に関する研究 酵母による発酵食品の香気及び機能性の強化に関する研究 フランノン化合物の前駆体に関する研究
    1999 - 2001
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Education (1):
  • Dept. of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, Hokkaido University
Association Membership(s) (2):
日本食品保蔵科学 ,  Food Preservation Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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