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J-GLOBAL ID:200901038509820967   Update date: Jan. 17, 2024

Mizutani Reiko

ミズタニ レイコ | Mizutani Reiko
Affiliation and department:
Job title: 教授,学部長
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (8): 生活環境 ,  食文化 ,  調理科学 ,  食品科学 ,  Living Environment ,  Culture of Dietary Habit (or Dietary Culture) ,  Cookery Science ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1999 - 2005 生活用水を環境に関する研究
  • 1999 - 2005 Study of Water for Living and Living Environment
  • 1995 - 2002 三重県の祭りと食文化
  • 1995 - 2002 Study of a festival and a Dietary Culture in Mie prefecture
  • 1996 - 1999 中央アジアの食文化に関する研究
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MISC (127):
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Books (28):
  • 三重の祭と食文化(単著)
    中部経済新聞社 1999
  • おいしい食事のコーディネイト-栄養の給食・調理の技術-(編著)
    医歯薬出版 1999
  • Dietary Culture and Festivals in Mie
    1999
  • Coordination of Delicious Diet -Technology for Nutrition, Large scale meals and Cookery-
    Ishiyaku Publishers, INC 1999
  • 食生活論一人と食のかかわりから(分*執筆)
    南江堂 1997
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Works (6):
  • 中央アジアの生活用水調査
    1999 -
  • Survey of Living Water in Central Asia
    1999 -
  • 東南アジア大陸部における農業の変貌
    1996 - 1997
  • Changes of Rice Cultivation in Southeast Asia
    1996 - 1997
  • キルギス共和国の生活文化
    1997 -
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Education (2):
  • - 1961 Nara Women's University
  • - 1961 Nara Women's University Faculty of Home Economics Food Socience
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (4):
  • 2002 - 日本家政学会 評議員
  • 2001 - 日本調理科学会 東海北陸支部長,理事
  • 2001 - The Japan Society of Cookery Science Director
  • 1990 - 1998 日本栄養食糧学会 中部支部評議員
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  The Japan Society of Cookery Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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