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J-GLOBAL ID:200901039131053900   Update date: Jan. 30, 2024

Hitomi Eri

ヒトミ エリ | Hitomi Eri
Affiliation and department:
Job title: professor
Other affiliations (1):
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 栄養生化学・食品機能学
Research theme for competitive and other funds  (13):
  • 2019 - 2020 マウスにおけるアカモク及びフコイダン継続摂取の影響の検討
  • 2017 - 2018 食品ロス削減に向けたレノファランチの開発
  • 2013 - 2014 高齢者向け新商品の開発
  • 2010 - 2011 野菜飲料に関する研究
  • 2010 - 2011 植物ステロールに関する研究
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Papers (40):
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MISC (48):
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Books (2):
  • 健康を考えた生化学・生理学実験
    アイ・ケイコーポレーション 2009 ISBN:9784874922644
  • 管理栄養士国家試験徹底解説 1999年度対応版(共著)
    メディカルレビュー社 1998
Education (3):
  • 1985 - 1988 Nagoya University
  • 1983 - 1985 Nagoya University Graduate School, Division of Agriculture
  • 1979 - 1983 Nagoya University School of Agricultural Sciences
Professional career (2):
  • ph.D. (Nagoya University)
  • Master's degree (Nagoya University)
Work history (8):
  • 2007/04 - 現在 Yamaguchi Prefectural University Faculty of Nursing and Human Nutrition, Department of Human Nutrition
  • 2007/04 - 現在 Yamaguchi Prefectural University
  • 1999/04 - 2007/03 Yamaguchi Prefectural University Graduate School of Health and Welfare
  • 1998/04 - 2007/03 Yamaguchi Prefectural University Faculty of Human Life Sciences, Department of Human Nutrition
  • 1995/04 - 1998/03 山口女子大学家政学部食生活科学科講師
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Committee career (5):
  • 2015/11 - 現在 日本栄養・食糧学会 代議員
  • 2014/11 - 現在 日本栄養改善学会 評議員
  • 2014/08 - 現在 山口県環境審議会 委員
  • 2011/02 - 現在 山口県食品ロス削減推進協議会 会長
  • 2009/09 - 現在 やまぐち食の安心・安全推進協議会 会長
Association Membership(s) (8):
日本フードファクター学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会 ,  THE JAPANESE SOCIETY OF FISHERIES SCIENCE ,  THE JAPAN ASSOCIATION FOR THE INTEGRATED STUDY OF DIETARY HABITS ,  THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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