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J-GLOBAL ID:200901039894208491   Update date: Aug. 28, 2020

Nakagawa Yuko

ナカガワ ユウコ | Nakagawa Yuko
Affiliation and department:
Research field  (3): Bioorganic chemistry ,  Structural/physical organic chemistry ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 抗酸化活性 ,  フラボノイド ,  Antioxidative Activity ,  Flavonoid
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2004 - 2005 HPLCによるブドウ果皮中アントシアニンの分布比較と定量
  • 2000 - 2005 食用野菜の未利用部に含まれる抗酸化性フラボノールの分析
MISC (4):
Books (1):
  • つくってみよう加工食品 第4版 仲尾玲子・中川裕子 共著
    学文社 2004
Education (2):
  • - 1988 Japan Women's University Faculty of Human Sciences and Design Department of Food and Nutrition
  • University of Yamanashi
Professional career (1):
  • 工学博士 (管理栄養士)
Work history (2):
  • 2002 - 2003 Yamanashi Gakuin Junior College
  • 1984 - -20 山梨学院短期大学 助手
Association Membership(s) (1):
日本食品科学工学会 日本化学会 日本家政学会 日本栄養士会 日本食品保蔵学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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