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J-GLOBAL ID:200901040897499215   Update date: Aug. 31, 2022

Yoshida Minoru

ヨシダ ミノル | Yoshida Minoru
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 栄養科学 ,  Nutritional Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 食品成分の生理作用
  • 和歌山県南部に見られる学童の食形態
  • 紀州における茶粥文化の伝承性とさしみ文化の発展性について
  • Physiological Effect on Food Components
  • Dietary Pattern of School-Age Children in the South of Wakayama Prefecture
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MISC (37):
  • 和歌山産柿の加工食品としての製品化に向けた検討と、その生活習慣病予防の解明. 平成13年度「新生わかやま共同研究支援事業」研究成果報告書. 2002
  • 和歌山県農産物の食品開発における基礎的研究. 平成12年度「わかやま学21」研究成果報告書. 2001
  • 学校給食のない地域の学童の肥満傾向と食形態の関連. 信愛紀要. 2000. 45. 25
  • Relation Between Obesity and Dietary Habits of School-Age children District Non Performed School Lunch. SHIN-AI KIYO. 2000. 45. 25
  • 陰膳方式による漁村と山村のミネラル摂取量. 信愛紀要. 1999. 39. 1
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Works (1):
  • 和歌山県産の果物・野菜の機能性と新たな利用法
    1997 - 2001
Education (4):
  • - 1978 Osaka Prefecture University
  • - 1978 Osaka Prefecture University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1975 Meiji University School of Agriculture
  • - 1975 Meiji University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (1):
日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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