Research keywords (38):
Black Tea
, Oolong Tea
, Green Tea
, Washing
, White Coat
, Sodium Hypochlorite
, Crystallization of Sericin
, Microbial Degradation Plastic
, Sericin
, Shape-Memory Fabric
, Environmental Field
, Phase Transfer Catalyst
, Resin Finish
, Friction Resistant
, Shrink Proofing
, Hypersilk
, Free Component
, Bactericidal Element
, Disinfection
, 紅茶
, うーろん茶
, 緑茶
, 洗濯
, 白衣
, 次亜塩素酸ナトリウム
, セリシンの結晶化
, 微生物分解プラスチックス
, セリシン
, 形状記憶繊維
, 環境場
, 相間移動触媒
, 樹脂加工
, 耐スレ
, 防縮
, ハイパーシルク
, 遊離成分
, 殺菌素材
, 殺菌
日本バイオセーフティ学会
, 日本繊維学会
, 日本食品微生物学会
, The Society of fiber Science and Technology, Japan
, Japanese journal of food microbiology