Rchr
J-GLOBAL ID:200901041901945329   Update date: Nov. 20, 2015

YOUNG PARK EUN

パク ウンヨン | YOUNG PARK EUN
Research field  (2): Home economics, lifestyle science ,  Food sciences
Research keywords  (6): こく味・うま味 ,  ペプチド・タンパク質 ,  食品加工学 ,  食品科学 ,  機能性食品 ,  Functional foods
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2014 - 2017 大量分画法による減塩・減糖効果を持つ食品添加用の新規抗酸化ペプチドの調製
  • 2012 - 2014 乳化食品中で高い抗酸化性・乳化安定性を示すペプチド画分の調製
  • 2010 - 2012 食品に利用可能な大量分画法によるバイオ燃料副産物から酸化を 抑制するペプチド分離
  • 2008 - 2009 バイオ燃料副産物からの食肉抗酸化ペプチドの開発
  • 2006 - 2008 ペプチドを含む機能性食品開発法の創造に関する研究
Show all
Professional career (1):
  • 農学博士 (京都大学)
Work history (3):
  • Kyoto Prefectural University Faculty of Life and Environmental Sciences, Department of Food Sciences and Nutritional Health
  • Kyoto Prefectural University Faculty of Life and Environmental Sciences, Department of Food Sciences and Nutritional Health
  • 京都府立大学人間環境学部食保健学科 助手
Association Membership(s) (5):
アメリカ食品科学技術者協会 ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY ,  JAPAN SOCIETY OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE ,  国際機能性食品学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page