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J-GLOBAL ID:200901042169886876   Update date: Apr. 17, 2024

Tsuchiya Yoshinobu

ツチヤ ヨシノブ | Tsuchiya Yoshinobu
Affiliation and department:
Research field  (3): Food sciences ,  Applied biochemistry ,  Applied biofunctional and bioprocess engineering
Research keywords  (4): 微生物培養 ,  ファジィ理論 ,  コンポスト ,  発酵制御
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 1993 - 1996 近赤外分光法による発酵物評価
  • 1987 - 1995 清酒もろみ工程制御法の確立
  • 環境バイオに関する課題
MISC (3):
Professional career (1):
  • 工学博士 (広島大学)
Association Membership(s) (6):
日本生物工学会 ,  日本醸造学会 ,  化学工学会 ,  The Society of Chemical Engineers, Japan ,  The Society for Bioscience and Bioengineering, Japan ,  Brewing Society of Japan
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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