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J-GLOBAL ID:200901042249496602   Update date: Jan. 17, 2024

Hiraga Kazumi

ヒラガ カズミ | Hiraga Kazumi
Affiliation and department:
Research field  (1): Applied biochemistry
Research keywords  (2): 応用微生物学/遺伝子工学 ,  Applied Microbiology/Genetic Engineering
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1997 - 高いフレークキチン分解能を有するキチナーゼ
  • 1997 - Flake-chitin degrading microorganisms and their application
  • 多剤耐性克服剤の取得と解析
  • 放線菌由来キラートキシン様タンパク質の構造と機能
  • 酵母における情報伝達
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MISC (39):
  • エアロモナス ハイドロフィラ由来の粗酵素によるアルファキチンからのN-アセチルグルコサミンの生産. Carbohydr Res. 2002. 761-763
  • Sorbitol Oxidase from Microorganisms. “Food Enzymology ”ed. by John R. Whitacker et al., Marcel Dekker, Inc. 2002. 569-576
  • 小田耕平、平賀和三、村尾澤夫、楯 真一、甲斐荘正恒、”タンパク性メタロプロテアーゼインヒビター, SMPIの構造と機能、タンパク質化学. 廣川書店. 2002. 第7巻, pp.60-67
  • Structure and function of proteinaceous metalloprotease inhibitor, SMPI. Hirokawa shoten. 2002. 60-67
  • Sorbitol Oxidase from Microorganisms. Food Enzymology, Marcel Dekker, Inc. 2002. 569-576
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Books (2):
  • 微生物由来ソルビトールオキシダーゼ
    ニューヨーク科学アカデミー 1998
  • Sorbitol oxidase from microorganisms
    New York Academy of Science Annals of the New York Academy of Science 1998
Works (4):
  • 自然界からの天然酵母の分離と解析
    2001 -
  • Isolation and characterization of natural yeast.
    2001 -
  • 食品を対象とした多剤耐性克服物質の検索
  • Screening of anti-multidrug resistant compounds from Japanese traditional foods.
Education (4):
  • - 1993 Hiroshima University
  • - 1993 Hiroshima University Graduate School, Division of Engineering
  • - 1988 Hiroshima University Faculty of Engineering
  • - 1988 Hiroshima University Faculty of Engineering
Professional career (2):
  • Doctor of Engineering (Hiroshima University)
  • Doctor of Engineering
Committee career (2):
  • 1995 - 日本農芸化学会 正会員
  • Japan Society for Bioscience, Biiotechnology, and Agrochemistry, Yeast Genetic Society Japan, The Society for Bioscience and Bioengineering 会員
Association Membership(s) (9):
日本生物工学会 ,  日本生化学会 ,  酵母遺伝学フォーラム ,  日本農芸化学会 ,  The Society for Bioscience and Bioengineering ,  Yeast Genetic Society Japan ,  and Agrochemistry ,  Biiotechnology ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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