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J-GLOBAL ID:200901042557327030   Update date: Sep. 25, 2007

Ogawa Kihachiro

オガワ キハチロウ | Ogawa Kihachiro
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (4): 酵素生産 ,  機能性食品 ,  Enzyme Production ,  Functional Foodstuffs
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 1995 - 2008 微生物の生産する桟解性食品生成酵素に関する研究
  • 1995 - 2008 -
  • 微生物による新桟解オリゴ糖の生産と利用
  • Production and Utilization of Functional Foodstuffs Produced by Microbes
MISC (4):
Patents (4):
  • キトサナーゼ
  • バークホルデリア・セパシア、キチナーゼ、キチナーゼの製法およびキチンオリゴ糖の製法
  • Chitosanase
  • Burkholderia Lepacia, Chitinase, Production of Chitinase
Books (2):
  • 本格焼酎 南九州の風土を味わう
    鉱脈社 2002
  • Honkak-Shochu
    Komyaku-sha
Works (2):
  • 微生物による新桟解オリゴ糖の生産と利用
    1998 - 2000
  • Production and Utilization o Functional Foodstuffs Produced by Microbes
    1998 - 2000
Education (1):
  • - 1959 University of Miyazaki Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • - (Osaka University)
Work history (5):
  • 1965 - 2002 University of Miyazaki Faculty of Agriculture
  • 2002 - - 南九州大学 教授
  • 2002 - - Prof., Minami-Kyushu University
  • 1965 - 2001 Research Associate, Associate Prof,
  • Prof. Miyazaki Univ.
Committee career (4):
  • 日本生物工学会 評議員
  • 日本農業科学会 評議員
  • Journal of bioscience and Biotechnology Couneilor
  • Japan Society for Bioscience, Biotechnology and Agrochemistry Couneilor
Awards (1):
  • 1991 - 平成3年度日本醸造協会技術賞
Association Membership(s) (7):
日本醸造学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農業科学会 ,  Journal of bioscience and Biotechnology ,  Journal of the Brewing Society of JAPAN ,  Biotechnology and Agrochemistry ,  Japan Society for Bioscience
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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