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J-GLOBAL ID:200901042744799425   Update date: Sep. 14, 2022

Komeyasu Minoru

コメヤス ミノル | Komeyasu Minoru
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食料科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 食品中の生理活性成分に関する研究
  • 電解水による大豆・米の加工適性改善に関する研究
  • Study on Functional Foods
  • Study on Improvement of Food Procesgsing Characteristics of Soybean and Rice by Electrolytic Reduction Water
MISC (16):
  • 加工食品産業における電解水の有効利用に向けて. 日本食品機械研究会誌. 2002. 22. 3. 35
  • Utilization of Electro lyzed water for food processing. Journol of the Japanese Society of Food Engineering. 2002. 22. 3. 35
  • 食品製造における電解処理水の利用. クリーンテクノロジー. 2000. 10. 4. 39
  • Utilization of Electrolyzed water for food processing. Clean Technology. 2000. 10. 4. 39
  • 食品製造における電解処理水の利用について. 食品機械装置. 1999. 36. 6. 97
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Books (8):
  • 食品加工技術と装置事典
    産業調査会事典出版センター 2002
  • Technigues and Plant for Food Processing
    Sangyo chosakai Publication Center 2002
  • 機能水の化学と利用技術(共著)
    ウォーターサイエンス研究会 1999
  • Sciena and utilization of Electrolyzed Water
    1999
  • 生物・環境産業のための非熱プロセス事典(共著)
    サイエンスフォーラム 1997
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Works (4):
  • 大豆在来種の特性解明と高付加価値食品の開発
    2003 - 2004
  • Elucidation of soybean breeding characteristics and development functional food
    2003 - 2004
  • 広島県特産大豆の育成と食品への有効利用
    2001 - 2003
  • Caltivation and processing of putable soybean for Hiroshima region
    2001 - 2003
Education (2):
  • - 1965 Hiroshima University Faculty of Engineering
  • - 1965 Hiroshima University Faculty of Engineering
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 1985 - 1996 日本食品科学工学会 評議員
Awards (2):
  • 1993 - 農業試験研究一世紀記念会会長賞
  • 1983 - 日本食品工業学会研究奨励賞
Association Membership(s) (2):
日本食品衛生学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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