Rchr
J-GLOBAL ID:200901044327725470   Update date: Sep. 19, 2022

Yasuda Shoko

ヤスダ ショウコ | Yasuda Shoko
Affiliation and department:
Job title: Researcher
Homepage URL  (1): http://www.aichi-inst.jp/
Research field  (2): Food sciences ,  Applied microbiology
Research keywords  (6): 遺伝子 ,  酵素 ,  微生物 ,  食品 ,  Microbiology ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2008 - 2010 食品微生物の解析と利用に関する研究
  • 2006 - 2008 Development of an identification method of food contaminants
  • 2006 - 2007 生体由来異物の同定に関する研究
  • 2005 - 2006 耐熱性芽胞菌の制御技術の開発
MISC (2):
Lectures and oral presentations  (1):
  • 麹菌によるテンペ菌由来抗菌性ペプチドの生産とスポロゲネス菌に対する発育抑制効果
    (日本農芸化学会2008年度大会 2008)
Education (1):
  • - 1996 Nagoya University
Awards (1):
  • 2007 - 日本醤油技術賞(研究・開発の部)
Association Membership(s) (2):
日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page