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J-GLOBAL ID:200901044327725470
Update date: Sep. 19, 2022
Yasuda Shoko
ヤスダ ショウコ | Yasuda Shoko
Affiliation and department:
Aichi Center for Industry and Science Technology Food Research Center
About Aichi Center for Industry and Science Technology Food Research Center
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Detailed information
Job title:
Researcher
Homepage URL (1):
http://www.aichi-inst.jp/
Research field (2):
Food sciences
, Applied microbiology
Research keywords (6):
遺伝子
, 酵素
, 微生物
, 食品
, Microbiology
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (4):
2008 - 2010 食品微生物の解析と利用に関する研究
2006 - 2008 Development of an identification method of food contaminants
2006 - 2007 生体由来異物の同定に関する研究
2005 - 2006 耐熱性芽胞菌の制御技術の開発
MISC (2):
北本則行, 安田(吉野)庄子, 山脇加奈子, 和久豊. セルラーゼ遺伝子高発現麹菌を用いた醤油粕の低減化. 醤油の研究と技術. 2007. 33. 1. 35-39
北本則行, 安田(吉野)庄子, 畑本修, 増田力. AoxlnR遺伝子破壊麹菌及びamyR遺伝子破壊麹菌を利用した醤油の着色抑制. 醤油の研究と技術. 2006. 32. 151-154
Lectures and oral presentations (1):
麹菌によるテンペ菌由来抗菌性ペプチドの生産とスポロゲネス菌に対する発育抑制効果
(日本農芸化学会2008年度大会 2008)
Education (1):
- 1996 Nagoya University
Awards (1):
2007 - 日本醤油技術賞(研究・開発の部)
Association Membership(s) (2):
日本生物工学会
, 日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
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For details, see here
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