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J-GLOBAL ID:200901044711677912   Update date: Feb. 23, 2023

Takeda Yasuyuki

タケダ ヤスユキ | Takeda Yasuyuki
Affiliation and department:
Research field  (3): Food sciences ,  Applied microbiology ,  Immunology
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 食品の生体機能調節物質に関する研究
  • Studies on Physiologically Functional Substances in Food
Papers (29):
MISC (8):
Lectures and oral presentations  (6):
  • 環境負荷の軽減と消費者の多様なニーズに対応した再利用発酵調味料の開発
    (FOOMA JAPAN 2022 アカデミックプラザ 2022)
  • 製造施設の異なる北海道産ゴーダチーズにおける乳酸菌叢の解析
    (2018年度北海道畜産草地学会 2018)
  • ヨーグルト用乳酸菌YC-380の添加が発酵ソーセージの品質に与える影響
    (日本食品科学工学会2018年北海道支部大会 2018)
  • 発酵バターにおける脂肪酸組成変化の検討
    (日本畜産学会第122回大会 2017)
  • 異なる製造施設で作られた北海道産ゴーダタイプチーズにおける特性の違い
    (日本農芸化学会大会 2016)
more...
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (5):
JAPANESE DAIRY SCIENCE ASSOCIATION ,  JAPAN SOCIETY FOR LACTIC ACID BACTERIA ,  日本畜産学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品免疫学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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