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J-GLOBAL ID:200901044841071129   Update date: Sep. 25, 2022

Fukuoka Mika

フクオカ ミカ | Fukuoka Mika
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (5): Nuclear magnetic resonance ,  Reaction kinetics ,  Heat and mass transfer ,  Cooking Engineering ,  Food Engineering
Papers (76):
MISC (1):
Lectures and oral presentations  (3):
  • 畜肉の焼成過程における香気成分の解析
    (日本調理科学会大会研究発表要旨集 2018)
  • 魚焼成過程における香気成分の解析
    (日本調理科学会大会研究発表要旨集 2018)
  • Predicting Water Migration in Starchy Food During Cooking
    (Water Properties in Food, Health, Pharmaceutical and Biological Systems: ISOPOW 10 2010)
Professional career (1):
  • 博士(水産学)
Awards (1):
  • 2018/08 - 日本食品工学会 日本食品工学会2017年度研究賞 食品製造プロセスにおける水分移動ならびに反応の工学的研究
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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