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J-GLOBAL ID:200901044911271007   Update date: Jan. 16, 2006

Sekino Akiyo

セキノ アキヨ | Sekino Akiyo
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): レオロジー ,  Rheology
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 工芸染色における糊剤の影響
  • 糊化米粉の粘性
  • The Effect of Various Sizing Agents On Industrial Dyeing
  • Studies on the Viscosity of Flours
MISC (29):
  • 骨密度と生活習慣の関係(1)女子学生の場合. 梅花短期大学研究紀要. 2003. 51
  • 各種食品の特性(5)無洗未. 梅花短期大学研究紀要50. 2002. 50. 121-128
  • 各種食品の特性(4)米-精米器-. 梅花短期大学研究紀要. 2001. 49. 55-59
  • A Study on Various Characteristics of Foods(4)Rice-A Rice-Cleaning Machine-. 2001. 49. 55-59
  • 各種食品の特性(3)米-こしひかり-. 梅花短期大学研究紀要48. 2000. 48. 119
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Books (1):
  • 食品学総論
    八千代出版 1992
Association Membership(s) (4):
日本家政学会 ,  日本レオロジー学会 ,  日本農芸科学会 ,  日本栄養食糧学会
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