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J-GLOBAL ID:200901045086933022   Update date: Jan. 17, 2024

Ohsaka Eri

オオサカ エリ | Ohsaka Eri
Affiliation and department:
Job title: Chief Resercher
Homepage URL  (1): http://www.iri.pref.ehime.jp/
Research field  (2): Internal medicine - General ,  Food sciences
Research keywords  (12): 製パン ,  米 ,  裸麦 ,  免疫療法用タンパク質 ,  食物アレルギー ,  食品加工 ,  Baking Property ,  Naked barley ,  Food Allergy ,  Bioremediation ,  Fisheries Science ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2010 - 2011 裸麦粉を用いた製パン技術開発研究
  • 2004 - 2006 無細胞タンパク質合成系を用いた免疫寛容原抗原作製研究
  • 2002 - 2003 食物アレルゲンの低減化
  • Seafood Technology, Biodegradation of Dioxins, Food Allergy
Lectures and oral presentations  (2):
  • 裸麦粉の特性および製パン性について
    (日本調理科学会平成22年度大会 2010)
  • 魚アレルギー患者血清による魚類アレルゲンのスクリーニングおよび同定
    (第57回日本栄養・食糧学会大会 2003)
Education (4):
  • - 1999 Kyushu University
  • - 1994 Kyushu University School of Sciences Department of Chemistry
  • - 1994 Kyushu University Faculty of Science
  • Kyushu University, Interdisciplinary Graduate School of Engineering Sciences
Professional career (1):
  • Doctor of Engineering (Kyushu University)
Association Membership(s) (4):
日本食品化学工学会 ,  日本調理科学会 ,  THE JAPAN SOCIETY OF COOKERY SCIENCE ,  THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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