Rchr
J-GLOBAL ID:200901046183557902
Update date: Sep. 17, 2022
TOMOYOSHI IWATSUBO
イワツボ トモヨシ | TOMOYOSHI IWATSUBO
Research field (1):
Business administration
Research keywords (2):
経営学 ;
, Business Administration ;
Research theme for competitive and other funds (2):
食品企業のトータル・コスト・ダウン
Total Cost Reduction about Food Company
MISC (35):
消費者評価から見た製パン市場における主要メーカーの位置づけと山崎製パン(株)経営に対する一考察. 生産管理. 2008. 15. 29
KOGURE Masahiro, IWATSUBO Tomoyoshi. Market Positioning of Top Five Instant Noodle Makers and Consumer Evaluations. The Japanese journal of administrative science. 2008. 21. 2. 141-151
木原 稔美, 岩坪 友義. 消費者評価から見たマヨネーズ製造企業の位置づけ. フードシステム研究. 2007. 13. 3. 12-21
2000年度工場診断報告書. 農林中央金庫. 2000
食は人間の原点. 全人教育玉川大学出版部. 2000. 624
more...
Books (24):
トヨタ式在庫管理ノウハウ
技術情報協会(第1講、第2講、第3講) 2008
多様性人材の効率化
同友館 2005
マテリアルフローコスト会計導入協働モデル事業報告書
中小企業基盤整備機構経営基盤支援部 2005
経営学用語辞典
宣教社 2004
The Point of the Working Improvement by the IE Technique(Russian version)
2004
more...
Education (4):
Tamagawa University College of Agriculture
Chiba University
Tamagawa University Faculty of Agriculture
Chiba University Graduate School, Division of National Science and Technology
Professional career (2):
農学修士
学術博士
Work history (6):
Tamagawa University College of Agriculture Department of Bioenvironmental Systems Professor
Tamagawa University
Tamagawa University
シアトル国際短期大学
財団法人 日本生産性本部主任経営コンサルタント
Calpis Co., Ltd.
Show all
Association Membership(s) (1):
フードシステム学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM