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J-GLOBAL ID:200901046693244399   Update date: Aug. 29, 2022

Yasuhara Yasuyo

ヤスハラ(ムラタ) ヤスヨ | Yasuhara Yasuyo
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 家政学 ,  Cooking Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2004 - 2006 でんぷん性豆類の豆粉を調理にいかす
  • 2004 - 2006 Various Cooking Methods of Pea powder
  • 2002 - 2006 大量調理における機能性成分の挙動
  • 2002 - 2006 Polyphenol Contents and DPPH Radical-scavenging activity in Meals from a Food service System
  • 加熱方法の違いが食肉の物性.成分.食味に及ぼす影響について
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MISC (34):
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (1):
  • Kagawa Nutrition University
Committee career (2):
  • 1998 - 1999 日本咀嚼学会 評議員
  • 1992 - 1995 日本調理科学会 関東支部委員,理事,評議員
Association Membership(s) (9):
日本電子顕微鏡学会 ,  日本食肉研究会 ,  日本咀嚼学会 ,  日本官能評価学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  国際家政学会(International Federtion for Home Economics) ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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