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J-GLOBAL ID:200901048071047297
Update date: Aug. 05, 2022
Iwasaki Kenichi
イワサキ ケンイチ | Iwasaki Kenichi
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Homepage URL (1):
http://www.itc.pref.kagawa.jp
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (6):
物理化学
, 食品工学
, 生物工学
, Physical chemistry
, Food engineering
, Biotechnology
Research theme for competitive and other funds (2):
食品工学
Food engineering
MISC (30):
うどんの乾燥特性の評価. 日本食品工学会誌. 2003. 4(4), 115-121
白味噌製造におけるアルコール添加方法について. 日本醸造協会誌. 2003. 98(11), 810-813
Effect of Air Velocity on Fresh Japanese Noodle(Udon) Drying. Lebensm. -Wiss. u-Technol. 2003. 36(2), 277-280
Effect of Air Velocity on Fresh Japanese Noodle(Udon). Lebensm. -Wiss. u-Technol. 2003. 36(2), 277-280
T Inazu, K Iwasaki, T Furuta. Effect of temperature and relative humidity on drying kinetics of fresh Japanese noodle (udon). LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY. 2002. 35. 8. 649-655
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Professional career (1):
博士(農学) (東京大学)
Work history (2):
2000 - :香川県産業技術センター主席研究員
1976 - :香川県庁入庁
Committee career (1):
2003 - 日本食品工学会 理事
Association Membership(s) (5):
日本食品工学会
, 農芸化学会
, 日本化学会
, 生物工学会
, 化学工学会
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