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J-GLOBAL ID:200901049051519768   Update date: Sep. 28, 2022

Tanimoto Hideo

タニモト ヒデオ | Tanimoto Hideo
Affiliation and department:
Research field  (6): Applied microbiology ,  Food sciences ,  Landscape science ,  Environmental agriculture ,  Horticulture ,  Plant genetics and breeding
Research keywords  (5): 果実酒醸造 ,  食品 ,  環境農学 ,  園芸学・造園学 ,  育種学
Papers (34):
MISC (44):
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Patents (8):
Lectures and oral presentations  (7):
  • 大阪産(もん)を利用した加工食品の開発と販売支援
    (摂大農学セミナー(摂南大学) 2021)
  • 大阪産(もん)を利用した加工食品の開発
    (東京聖栄大学 キャリアリサーチ講座 2019)
  • ぶどう・ワインラボの稼働 ~大阪ワインの躍進をめざして~
    (「食と健康」フォーラム(主催:奈良県) 2019)
  • 大阪産(もん)を利用した加工食品の開発
    (日本食品科学工学会第66回大会シンポジウム「地域食品研究のエクセレント」 2019)
  • ぶどう・ワインラボの稼働について なぜ必要だったの、何ができるの?
    (果実酒講習会(大阪国税局) 2018)
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※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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