Rchr
J-GLOBAL ID:200901049139289835
Update date: Aug. 30, 2022
Doke Shoko
ドウケ ショウコ | Doke Shoko
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
食品科学
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (4):
- ビタミンB6とアポトーシスについての研究
- ビタミンB6が免疫機能に及ぼす影響についての研究
- Study on Vitamin B6 and Apoptosis
- Study on Vitamin B6 and Immune system
MISC (36):
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食品の組み合わせによる抗酸化力の変化. 岐阜市立女子短期大学研究紀要. 2003. 53, 125-129
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アポトーシスに関する研究(4). 岐阜市立女子短期大学研究紀要. 2003. 53, 121-124
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食品学各論. (株)化学同人. 2003
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An antioxidant activity which changed by the variety if food. Bulletin of Gifu city women's college. 2003. 53, 125-129
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Study on Apoptosis(4). Bulletin of Gifu city women's college. 2003. 53, 121-124
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Books (7):
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食品学総論
(株)東京教学社 2001
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Food science
Tokyo Kyogakusha Co. 2001
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食品学各論
(株)化学同人 1999
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Food Moterials
Kagakudojin Co. 1999
-
食品学実験書
医歯薬出版株式会社 1994
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Works (4):
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可児市特産農産物を用いたサプリメントの提案
2003 -
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岐阜市内の幼稚園児における食物アレルギー実態調査
1991 -
-
Food Allergic Survey in the Kindergarten Children of Gifu City.
1991 -
-
産学官連携 地産食材活用の創造・開発
Education (4):
- - 1987 Ochanomizu University
- - 1987 Ochanomizu University Graduate School, Division of Home Economics
- - 1985 Showa Women's University
- - 1985 Showa Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
- home economics (Ochanomizu University)
- agriculture (Gifu University)
Work history (2):
- 1987 - 1989 暁学園短期大学 非常勤講師
- 1987 - 1989 Akatsuki gakuen junior college, Lecturer
Association Membership(s) (4):
日本栄養食糧学会
, 日本ビタミン学会
, 日本食品工業学会
, 日本農芸化学学会
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