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J-GLOBAL ID:200901049139289835   Update date: Aug. 30, 2022

Doke Shoko

ドウケ ショウコ | Doke Shoko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • ビタミンB6とアポトーシスについての研究
  • ビタミンB6が免疫機能に及ぼす影響についての研究
  • Study on Vitamin B6 and Apoptosis
  • Study on Vitamin B6 and Immune system
MISC (36):
  • 食品の組み合わせによる抗酸化力の変化. 岐阜市立女子短期大学研究紀要. 2003. 53, 125-129
  • アポトーシスに関する研究(4). 岐阜市立女子短期大学研究紀要. 2003. 53, 121-124
  • 食品学各論. (株)化学同人. 2003
  • An antioxidant activity which changed by the variety if food. Bulletin of Gifu city women's college. 2003. 53, 125-129
  • Study on Apoptosis(4). Bulletin of Gifu city women's college. 2003. 53, 121-124
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Books (7):
  • 食品学総論
    (株)東京教学社 2001
  • Food science
    Tokyo Kyogakusha Co. 2001
  • 食品学各論
    (株)化学同人 1999
  • Food Moterials
    Kagakudojin Co. 1999
  • 食品学実験書
    医歯薬出版株式会社 1994
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Works (4):
  • 可児市特産農産物を用いたサプリメントの提案
    2003 -
  • 岐阜市内の幼稚園児における食物アレルギー実態調査
    1991 -
  • Food Allergic Survey in the Kindergarten Children of Gifu City.
    1991 -
  • 産学官連携 地産食材活用の創造・開発
Education (4):
  • - 1987 Ochanomizu University
  • - 1987 Ochanomizu University Graduate School, Division of Home Economics
  • - 1985 Showa Women's University
  • - 1985 Showa Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • home economics (Ochanomizu University)
  • agriculture (Gifu University)
Work history (2):
  • 1987 - 1989 暁学園短期大学 非常勤講師
  • 1987 - 1989 Akatsuki gakuen junior college, Lecturer
Association Membership(s) (4):
日本栄養食糧学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本農芸化学学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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