Rchr
J-GLOBAL ID:200901049714068609
Update date: Sep. 26, 2022
Nakamura Hisao
ナカムラ ヒサオ | Nakamura Hisao
Affiliation and department:
Research field (2):
Food sciences
, Molecular biochemistry
Research keywords (6):
機能性食品学
, 栄養科学
, 食品科学
, Functional Food Science
, Nutrition Science
, Food Science
Research theme for competitive and other funds (9):
- 1998 - 血圧上昇抑制
- 1998 - Anti-High Flood pressure
- 1991 - 新しい食品素材としての大麦穀粒
- 1991 - Barley grain as a new foodstuff
- 1986 - 大麦のストレス潰瘍抑制効果
- 1986 - Protective effect of barley on gastric stress ulcer
- 1979 - 食品の機能性成分に関する研究
- 1979 - Studies on functional substances in food
- 機能性成分としての食物繊維
Show all
MISC (20):
Books (6):
-
これでいいのか日本の食事
2000
-
食品学総論(共著)
第一出版 1993
-
Outline of Food Science
1993
-
Human food uses of barley in Japan
Royal Australian Chem. Inst 1989
-
Dietary fiber content of food stuffs for diabetics
Elsevier Science Publisher 1988
more...
Works (1):
Education (4):
- - 1968 Kyoto University
- - 1968 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture Agricultural Chemistry
- - 1963 Kyoto University Faculty of Agriculture
- - 1963 Kyoto University Faculty of Agriculture Agricultural Chemistry
Professional career (2):
- (BLANK) (Kyoto University)
- (BLANK)
Committee career (3):
- 1996 - 日本食物繊維学会 幹事
- 1996 - 日本食品科学工学会 関西支部評議員
- 1986 - 日本栄養・食糧学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本食物繊維学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
, 日本栄養・食糧学会
Return to Previous Page