Rchr
J-GLOBAL ID:200901049714068609   Update date: Sep. 26, 2022

Nakamura Hisao

ナカムラ ヒサオ | Nakamura Hisao
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Molecular biochemistry
Research keywords  (6): 機能性食品学 ,  栄養科学 ,  食品科学 ,  Functional Food Science ,  Nutrition Science ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 1998 - 血圧上昇抑制
  • 1998 - Anti-High Flood pressure
  • 1991 - 新しい食品素材としての大麦穀粒
  • 1991 - Barley grain as a new foodstuff
  • 1986 - 大麦のストレス潰瘍抑制効果
Show all
MISC (20):
more...
Books (6):
  • これでいいのか日本の食事
    2000
  • 食品学総論(共著)
    第一出版 1993
  • Outline of Food Science
    1993
  • Human food uses of barley in Japan
    Royal Australian Chem. Inst 1989
  • Dietary fiber content of food stuffs for diabetics
    Elsevier Science Publisher 1988
more...
Works (1):
  • 乳酸発酵と調味料の血圧上昇抑制
    2001 -
Education (4):
  • - 1968 Kyoto University
  • - 1968 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture Agricultural Chemistry
  • - 1963 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1963 Kyoto University Faculty of Agriculture Agricultural Chemistry
Professional career (2):
  • (BLANK) (Kyoto University)
  • (BLANK)
Committee career (3):
  • 1996 - 日本食物繊維学会 幹事
  • 1996 - 日本食品科学工学会 関西支部評議員
  • 1986 - 日本栄養・食糧学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本食物繊維学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page