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J-GLOBAL ID:200901049776885379   Update date: Aug. 31, 2022

Kato Kazuko

カトウ カズコ | Kato Kazuko
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): (家政学)調理学(調理科学) ,  Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 調理食品の品質に及ぼす添加調味料等の影響について
  • 調理食品の品質に及ぼす糖類添加の影響
  • Effects with Saccharides on the Quality of Foods.
MISC (47):
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Books (1):
  • 健康を考えた調理科学実験
    (株)アイ・ケイコーポレーション 2005 ISBN:487492221X
Lectures and oral presentations  (3):
  • 本学学生の雑煮の摂取状況に関する調査
    (日本調理科学会平成18年度大会 2006)
  • 日常調理におけるエコ・クッキングの提案
    (日本調理科学会平成17年度大会 2005)
  • 本学卒業生の家庭における赤飯の摂取状況調査
    (日本調理科学会平成17年度大会 2005)
Association Membership(s) (2):
日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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