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J-GLOBAL ID:200901049776885379
Update date: Aug. 31, 2022
Kato Kazuko
カトウ カズコ | Kato Kazuko
Affiliation and department:
Tokyo Kasei University Faculty of Home Economics, Department of Food and Nutrition
About Tokyo Kasei University Faculty of Home Economics, Department of Food and Nutrition
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Detailed information
Job title:
Lecturer
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
(家政学)調理学(調理科学)
, Science of Cookery
Research theme for competitive and other funds (3):
調理食品の品質に及ぼす添加調味料等の影響について
調理食品の品質に及ぼす糖類添加の影響
Effects with Saccharides on the Quality of Foods.
MISC (47):
成田亮子, 加藤和子. 本学学生の食べ方に関する調査. 東京家政大学博物館紀要. 2007. 12. 69-75
成田亮子, 加藤和子, 千田真規子. 本学学生の雑煮の摂取状況に関する調査. 東京家政大学研究紀要. 2007. 47(2). 23-27
本学学生および卒業生の家庭における赤飯の摂取調査. 東京家政大学研究紀要. 2006. 46. 43-48
成田亮子, 加藤和子. 秋田県能代市小林家の婚礼献立について. 東京家政大学博物館紀要. 2005. 10. 33-40
成田亮子, 橋内範子, 加藤和子, 千田真規子, 松本睦子, 長尾慶子. 埼玉、東京北部に在住する本学学生の家庭における魚介類の摂取状況調査(第2報)-和・洋・中料理への出現状況-. 東京家政大学研究紀要. 2005. 45(2). 43-48
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Books (1):
健康を考えた調理科学実験
(株)アイ・ケイコーポレーション 2005 ISBN:487492221X
Lectures and oral presentations (3):
本学学生の雑煮の摂取状況に関する調査
(日本調理科学会平成18年度大会 2006)
日常調理におけるエコ・クッキングの提案
(日本調理科学会平成17年度大会 2005)
本学卒業生の家庭における赤飯の摂取状況調査
(日本調理科学会平成17年度大会 2005)
Association Membership(s) (2):
日本調理科学会
, 日本家政学会
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