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J-GLOBAL ID:200901049817902780   Update date: Jul. 08, 2022

Araki Kazumi

アラキ カズミ | Araki Kazumi
Research field  (2): Applied biochemistry ,  Applied microbiology
Research keywords  (2): 応用微生物学 ,  Applied Microbiology
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • -
  • 含硫アミノ酸の代謝に関する研究
  • 食品廃棄物の微生物処理と利用に関する研究
  • 微生物の代謝制御に関する研究とその応用
  • Studies on sulfur amino acid metabolism
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MISC (9):
Books (7):
  • リジン発酵
    発酵ハンドブック 2001
  • Lysine fermentation
    Handbook of fermentation 2001
  • Nutrition : Proteins and Amino Acids (共著)
    Japan Sci. Soc. Press/Springer-Verlag 1990
  • アミノ酸発酵(共著)
    学会出版センタ- 1986
  • 微生物実験マニュアル(共著)
    講談社 1986
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Education (2):
  • - 1961 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1961 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • Doctor of Agriculture (Kyoto University)
Work history (3):
  • 1961 - 1989 協和発酵(株) 研究員・主任研究員
  • 1961 - 1989 Kyowa Hakko Kogyo Co. Ltd.,(Chief)Researcher
  • University of East Asia Faculty of Allied Health Sciences, Department of Medical Engineering
Association Membership(s) (4):
日本環境バイオテクノロジー学会 ,  日本食品化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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