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J-GLOBAL ID:200901049867670758   Update date: Aug. 10, 2022

Iibuchi Sadaaki

イイブチ サダアキ | Iibuchi Sadaaki
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 近赤外線による油脂の酸化度,澱粉の老化度の測定
  • 食用油脂の酸化速度
  • Determination of Edible Oils' Oxidation, and Retrogradation of Starch with Near Infrared Spectra
  • Oxidation rate of edible oils
MISC (56):
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Books (6):
  • 調理とおいしさの科学
    放送大学教育振興会 1998
  • 「食品の物性」第18集 食品内部への調味料の拡散
    食品資材研究会刊 1994
  • 調理の基礎と科学
    朝倉書店 1993
  • 「微生物学」
    同文書院 1987
  • 食品化学
    朝倉書店 1987
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Education (4):
  • - 1967 The University of Tokyo
  • - 1967 The University of Tokyo Graduate School, Division of Agricultural Science
  • - 1962 The University of Tokyo
  • - 1962 The University of Tokyo Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • 農学博士 (東京大学)
Work history (1):
  • Wayo Women's University Wayo Women's University Vice-President
Association Membership(s) (1):
食品工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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