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J-GLOBAL ID:200901051031768928   Update date: Sep. 02, 2022

Tsutsui Shizuko

ツツイ シズコ | Tsutsui Shizuko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食生活 ,  食品科学・栄養科学 ,  Food Culture ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 国産乳用廃用牛肉の高付加価値製品化
  • 牛初乳の熱凝固ならびに調理特性に関する研究
  • エミュー(EMU)肉の調理適性について
  • viili (粘質発酵乳)に関する研究
MISC (17):
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Books (1):
  • とっておきのミルク料理(共著)
    北海道新聞社 1996
Association Membership(s) (6):
日本官能評価学会 ,  日本農村生活学会 ,  日本畜産学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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