Rchr
J-GLOBAL ID:200901051031768928
Update date: Sep. 02, 2022
Tsutsui Shizuko
ツツイ シズコ | Tsutsui Shizuko
Affiliation and department:
Research field (2):
Food sciences
, Home economics, lifestyle science
Research keywords (4):
食生活
, 食品科学・栄養科学
, Food Culture
, Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds (4):
- 国産乳用廃用牛肉の高付加価値製品化
- 牛初乳の熱凝固ならびに調理特性に関する研究
- エミュー(EMU)肉の調理適性について
- viili (粘質発酵乳)に関する研究
MISC (17):
Books (1):
-
とっておきのミルク料理(共著)
北海道新聞社 1996
Association Membership(s) (6):
日本官能評価学会
, 日本農村生活学会
, 日本畜産学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
, 日本栄養・食糧学会
Return to Previous Page