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J-GLOBAL ID:200901051523684576   Update date: Sep. 14, 2022

Hirai Shunji

ヒライ シュンジ | Hirai Shunji
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Other affiliations (1):
  • Matsumoto University  Faculty of Human Health Sciense, Department of Health and Nutritional Science   Lecturer
Homepage URL  (1): http://www1.ocn.ne.jp/~foodsh/index.htm
Research field  (3): Food sciences ,  Molecular biochemistry ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (8): 生物活性物質 ,  天然物化学 ,  食生活 ,  食品科学・栄養科学 ,  The biological active substance ,  The natural product chemistry ,  Food Culture ,  Food Science and Nutritional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • -
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MISC (375):
  • 果実の機能性について II:その24、マタタビの文化と栄養・健康機能. 信州の果実(発行 全農長野県本部). 2010. 650. 12月
  • 果実の機能性について II:その23.キウイフルーツとサルナシの文化と栄養・健康機能. 信州の果実(発行 全農長野県本部). 2010. 650. 11月
  • 果実の機能性について II:その22、ザクロの文化と栄養・健康機能. 信州の果実(発行 全農長野県本部). 2010. 653. 10月
  • 果実の機能性について II:その21、イチジクの文化と栄養・健康機能. 信州の果実(発行 全農長野県本部). 2010. 652. 9月
  • 果実の機能性について II:その20、ブルーベリーの仲間の栄養と健康機能. 信州の果実(発行 全農長野県本部). 2010. 651. 8月. 26-28
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Books (17):
  • 食の歳時記、
    日報新書0501、信州日報社、1~200, 2005
  • The literary calender of the ecilipse
    Nipousinsho 0501, Shinshunipou Co. 2005
  • 食品、栄養、健康特論および食品学実験・実習書
    飯田女子短期大学 2003
  • 自然の中で生きる食材-食に学ぶ-
    中日新聞社 2002
  • The food which is effective in the nature: That it is studied through the food practice.
    Chunichi newspaper company 2002
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Works (8):
  • 食用花とハーブの食品科学的研究
    1990 -
  • Food Scientific Investigation of Edible Flower and Herb
    1990 -
  • 果実,野菜,魚の加工法の研究
    1989 -
  • Stadies on Fruits, Vegetables and Fishes Processing
    1989 -
  • ふる里の味の調査研究
    1988 -
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Education (2):
  • - 1965 Shinshu University Faculty of Agriculture
  • - 1965 Shinshu University Faculty of Agriculture
Professional career (3):
  • - (Osaka Prefecture University)
  • - (Osaka Prefecture University)
  • 農学博士 (大阪府立大学)
Work history (5):
  • 1965 - 1970 長野トマト株式会社研究所 研究員(係長・主任)
  • 1965 - 1970 Research and development chif clerk the
  • Iida Women's Junior College
  • Iida Women's Junior College, Professor
  • laboratory in Nagano Tomato Co. Ltd.
Committee career (2):
  • 1997 - 日本食品保蔵科学会 評議委員
  • 1987 - 1996 日本食品科学工業会 論文審査員
Association Membership(s) (4):
日本食品保蔵科学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工業会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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