Rchr
J-GLOBAL ID:200901052298550162   Update date: Feb. 14, 2008

Oda Naoko

オダ ナオコ | Oda Naoko
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 豆腐の腐敗と細菌の関係
  • Bacillus natto と豆類の発酵について
  • The Interaction of Bacteria and Bad Tofu
  • The Interaction of B. natto and Several beans
MISC (24):
Books (10):
  • 「食品学各論」
    三共出版株式会社 1999
  • 「Food Materials」
    Sankyo suppan(coLTD) 1999
  • 新栄養士課程講座 食品加工学
    株式会社建帛社 1998
  • Food Processing
    Kenpakusha(coltd) 1998
  • 新版 てがるに出来る加工食品
    株式会社建帛社 1991
more...
Education (2):
  • - 1968 Chiba University Faculty of Horticulture
  • - 1968 Chiba University Faculty of Horticulture
Association Membership(s) (5):
日本乳酸菌学会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page