About J-GLOBAL

日本語

Font size
  • A
  • A

Researcherの詳細情報

更新日 2006年01月19日

ResearcherJ-GLOBAL ID:200901052827955130

橋本 勲

ハシモト イサオ | HASHIMOTO Isao

所属機関・部署:大妻女子大学 家政学部 食物学科 栄養生理学研究室
職名:教授,教授(大妻女子大学家政学部食物学科管理栄養士専攻),室長(国立健康・栄養研究所健康増進部運動生理研究室),教授(大妻女子大学人間生活科学研究所健康生態研究部門),教授(大妻女子大学家政学部食物学科栄養生理研究室)
研究キーワード:環境生理学(含体力医学・栄養生理学)、公衆衛生学・健康科学、家政学
  • J-GLOBAL home
  • Bookmark J-GLOBAL

J-GLOBAL: Linking, Expanding and Sparking

About J-GLOBAL

Linking

J-GLOBAL links information that represents the key to research and development. For example, linking articles and patents with people (authors and inventors) enables the extraction of a sequence of information.
It’s useful for making new discoveries and uncovering new information.

Expanding

The system enables searches of similar kinds of content through linkage with external sites.
It helps you to obtain knowledge from dissimilar fields and discover concepts that cross the boundaries of specialisms.

Sparking

Through repeated linkage and expansioniteration, J-GLOBAL provides unexpected hints for problem-solving and the illumination of new ideas.