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J-GLOBAL ID:200901053316740418   Update date: Sep. 26, 2022

Toshiyuki Toyozaki

Toshiyuki Toyozaki
Affiliation and department:
Job title: Professor
Homepage URL  (1): http://koran.ac.jp/
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (9): 烏骨鶏卵 ,  リポキシゲナーゼ ,  ビタミンB<sub>2</sub> ,  脂質過酸化反応 ,  コンピュータサイエンス ,  Lipoxygenase ,  Riboflavin ,  Lipid Peroxidation ,  computer science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 1900 - 1900 MCTの食品科学分野における利用方法
  • Study of MCT in food science field
Papers (9):
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MISC (83):
Books (5):
  • LIPID PEROXIDATION
    INTECH 2012
  • 基礎栄養学入門
    さんえい出版 2007
  • 食品加工学を学ぶー実習と実験ー
    さんえい出版 2004
  • 初めて学ぶ栄養学13講
    さんえい出版 1993
  • 実験で学ぶ科学
    さんえい出版 1985
Lectures and oral presentations  (7):
  • グルテンに対する中鎖脂肪酸含有油脂の界面化学的特性について
    (第64回日本栄養・食糧学会大会 2010)
  • 中鎖脂肪酸含有油脂の発酵過程における作用機序
    (第63回日本栄養・食糧学会大会 2009)
  • 中鎖脂肪酸含有油脂はグルテン形成能にどのような効果を示すのか
    (第62回日本栄養・食糧学会大会 2008)
  • 製パン品質改良剤としての中鎖脂肪酸含有油脂
    (日本栄養・食糧学会 2007)
  • 中鎖脂肪酸含有油脂を添加した生地から抽出したグルテンの物理化学的性質について
    (日本栄養・食糧学会 2006)
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Works (2):
  • 中鎖脂肪酸の食品化学分野における利用法
    2001 -
  • Using of MCT in food chemical field
    2001 -
Professional career (2):
  • Doctor of Physical Science (Kinki University)
  • Master of Nutrition Science (Kobe Gakuin University)
Committee career (2):
  • 2001 - 日本海水学会 会員
  • 日本食育学会 会員
Awards (1):
  • 2012/04 - The Japan Association of Dietitian Trainig Institutes Chairman's Award
Association Membership(s) (8):
日本脂質生化学会 ,  日本食育学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本ビタミン学会 ,  日本脂質栄養学会 ,  日本化学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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