Rchr
J-GLOBAL ID:200901053535297511
Update date: Dec. 19, 2005
Kitayama Ikuko
キタヤマ イクコ | Kitayama Ikuko
Affiliation and department:
Job title:
Lecturer
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
調理学及び実習
, Cookery and its Theory
Research theme for competitive and other funds (2):
- 2001 - 2005 青森県における魚介類の利用状況と地域性
- 2001 - 2005 The State of Utilization of Fish and Shells in Aomori Prefecture and their Regional Characteristics
MISC (20):
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青森県における豆と芋の調理文化_津軽の「けの汁」と下北の「かんなかけいももちのじゅね和え」_. 日本調理科学会誌. 2005. 38、450
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青森県における魚介類の利用状況と地域性. 東北女子大学、東北女子短期大学紀要. 2005. 44
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「食生活指針」の実践にあたり -あおもりの食材を活かした旬の献立-. 東北女子大学・東北女子短期大学紀要. 2003. 42, 10-21
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For the Practice of "dietary guide line" - the seasonal menu: making use of the food ingredients of Aomori-. 2003. 42, 10-21
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The Cooking Culture of the Pulses and the Potatoes in Aomori Prefecture (Part2). 2002. 41. 19-22
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Books (8):
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改訂 調理学実習(共著)
熊谷印刷出版部 2001
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Revision Food Preparation
2001
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改訂調理学実習(共著)
路上社 1992
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Revision Food preparation
1992
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改訂調理学実習
路上社 1989
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Education (2):
- - 1976 Tohoku Women's Junior College Livelihood Culture Course
- - 1976 Tohoku Women's Junior College Faculty of Life Science
Association Membership(s) (2):
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