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J-GLOBAL ID:200901053928469632   Update date: Sep. 14, 2022

Nagasawa Haruko

ナガサワ ハルコ | Nagasawa Haruko
Affiliation and department:
Research field  (4): Food sciences ,  Applied biochemistry ,  Environmental policy and society ,  Environmental impact assessment
Research keywords  (6): 水環境衛生 ,  食品科学 ,  食品(応用)微生物学 ,  Water Environmental Hygiene ,  Food Science ,  Food (Applied) Microbiology
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 1998 - 2002 油脂含有家庭排水の微生物処理に関する研究
  • - 2002 Studies on the improvement of food preservation using natural antibacterial substances
  • 2000 - 食品中の機能性成分に関する研究
  • 1997 - 天然抗菌素材を用いた食品保存性向上に関する研究
  • 1995 - 天日干し工程導入によるかつお節の風味増大効果の検討
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MISC (16):
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Books (6):
  • 食品微生物学
    建帛社 1999
  • Food Microbiology
    KENPAKUSHA 1999
  • 食品学ーその栄養と生化学ー (共著)
    食品管理開発研究協会 1995
  • Preservation of Green Colour in Leaves (Trends in Food Processing II : Editor-in chief Ang How Ghee)
    Singapore Institute of Food Science and Technology 1989
  • RNAポリメラーゼ--転写調節における役割 (化学総説No.46)
    学会出版センター 1985
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Works (6):
  • 食関連物のガス殺菌方法及びその装置 特許第1747563号
    1993 -
  • Process for sterilized food production
    1993 -
  • 食品のガス殺菌装置及びそれによる食品製造方法
    1991 -
  • Process for sterilizing food stuffs United States Patent 5011699
    1991 -
  • 緑色乾燥葉及びその製造方法 特許第1579527号
    1990 -
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Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (1):
  • 2002 - 日本栄養・食糧学会 中、四国支部評議員
Association Membership(s) (7):
日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食品微生物学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本防菌防黴学会 ,  日本分子生物学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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